http://www.nordbyrenovation.dk/

Ny affaldsordning 2018

Et dybt suk fra din skraldemand!

 

GÅ UD OG KLIP NED I DAG, og helt ind til din egen grund

Vi har store problemer med at komme rundt med vores biler, og vi har svært ved at komme ind og ud af bilerne. Træer og buske og hyben langs vejene vokser ud over vejen og bliver ikke klippet ned.Regulativet foreskriver, at vejene SKAL være fri i 1 meter på hver side af vejen og fri 4,2 meter i højden.

TÆNK PÅ DIN SKRALDEMANDS ARBEJDSFORHOLD, så han ikke skal lande midt i hybenroserne,når han skal ud af bilen! 

2 af vores ansatte havde ankel-skader i efteråret, i forbindelse med udstigning af biler og ikke-vedligeholdte rabatter!

 

Omkring stativer er max. 20 % tilgængelige som foreskrevet. Stativenes front, hvor vi tager sækken ud, kan ikke åbnes, da sand, buske mv. ikke bliver fjernet, og øverste låge kan ikke åbnes i højden, og vi står med hovederne dybt begravet inde i buske og stikkende hybenroser med edderkoppespind.....

Der ønskes at der bliver klippet omkring stativet så der er fri ½ meter på hver side af stativet, samt 2 meter i højden, så vi kan komme til. Sæt stativet på en flise, så det står stabilt, og tænk på, at sneen kommer til vinter, hvor vi også gerne skal kunne åbne det.

Og nu du er der alligevel, så smør hængsler og ryd op inde i stativet :))

Ring endelig til os, hvis du har spørgsmål. Telefonnummer står øverst her til højre.

 

Og her finder du kommunens link til, hvordan der skal beskæres.

 

I den kommende tid vil der blive afleveret en seddel i din postkasse, og du får ikke afhentet dit affald, før tingene er bragt i orden.