Sensommertilbud fra Fanø Vesterhavsbads Golfklub

Tilbud til alle sommerhusejere i Fanø Vesterhavsbads:

 

Golfklubben på Fanø har mange medlemmer, men vi vil gerne have flere. Vi ved, at mange sommerhusejere er golfspillere, men ikke alle er medlem her på Fanø. Derfor har vi et godt tilbud til jer, som også spiller golf i en anden klub, om at blive longdistance medlem her på Fanø.

"Longdistance" medlemskabet:

Er for de golfspillere, der er medlem af en anden dansk golfklub under DGU, hvor man har fuld spilleret på banen.

Medlemskabet tilbydes fra 1/8 for 4.100,- kr. for resten af 2016 og hele 2017.

Ved indmeldelsen betales 2050 kr. - resten af beløbet på 2050 kr. opkræves den 15/1 2017.

Pr 1/1 vil prisen være 3100 kr. + indmeldelsesgebyr på 300 kr. Så ved at melde dig ind allerede nu sparer du gebyret på de 300 kr., og kan spille golf og deltage i klubbens arrangementer resten af året.

Der er også gode tilbud for begyndere, juniorer og ungseniorer - kontakt sekretær Henrik Skovgaard i klubben på tlf.: 75161400 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  for yderligere oplysninger. Du kan også finde flere oplysninger på www.fvg.dk

Du kommer til at spille i en klub, som byder på talrige arrangementer for ALLE sine medlemmer i løbet af hele året. Blandt aktiviteterne kan nævnes en aktiv dame- og herreklub, og ikke mindst ¨Slabbedaskerne-klubben¨, som spiller alle helligdage, lørdage og søndage. Gå ind på klubbens hjemmeside og se vores aktivitetsoversigter.

Vi er desuden privilegeret med mange sponsorater fra de lokale erhvervsdrivende, der gør det muligt at fastholde det høje aktivitetsniveau i klubben.

Vi hygger os rigtig meget, så kom op af stolen og meld jer ind til et fantastisk sammenhold.

¨Husk golf er for hele livet¨

Bestyrelsen i FVG